fitness

Fitness

Fitness vil gøre dine muskler stærkere og større. Du har med fitness mulighed for at forme din krop som du ønsker gennem din træning. Der er mange forskellige meninger om at dyrke fitness som træning. Nogle forbinder det med en egocentreret træning, da man har et meget stort kropsfokus. Men et godt struktureret fitnessprogram, kombineret med sund og varierende kost samt andre former for træning, vil give dig det resultat du ønsker.

Du skal være opmærksom på, at øvelserne skal gøres rigtigt, både ved hjælp af maskiner eller håndvægte, da der ellers kan forekomme skader.  Hvis du er ny i fitnesscenteret, bør du starte med at træne i maskiner, hvor udslag og bevægelse er bestemt. Afhængigt af ens øvrige træningserfaring, rådes det at man træner fitness minimum 6 og op til 12 uger i maskiner. På denne måde trænes dit nervesystem og du kan bedre modstå eventuelle yderstillinger ved træning med vægtløftning.

Det er altid vigtigt at have et mål med sin fitness. Ønsker man at få større brystkasse, bredere skuldre og ryg, bør man fokusere på vægt, gentagelser og sæt. Hvis du ønsker at blive mere fast, er det styrketræning og konditionstræning du skal fokusere på. Så det er altid vigtigt at finde ud af hvad man vil med sin træning og målrette den herefter. Kvinder stræber meget efter en tonet krop. Dette kan kun opnås ved at styrketræne samt konditionstræning og spise sundt og varieret. Derudover vil høj intensitetstræning og udholdenhedstræning også være et godt hjælpemiddel mod en tonet krop.

Dintraener.com kan tilbyde personlige træningsprogrammer og personlig træning lige efter dine ønsker og erfaring.