I sommeren 2014 besluttede jeg mig for, at jeg ville i gang med at motionerer igen efter mange års pause, men var ikke helt klar over hvilken form der ville passe ind i mit liv med mand og 2 små børn. Tilfældigt en dag lå der en flyer i postkassen fra Dintraener.com. Han tilbød løbetræning for nybegyndere.

Jeg havde ikke hørt om firmaet før, men besluttede mig for at skrive en mail til Carsten Jørgensen, som er ejer og stifter af Dintraener.com. Efter lidt dialog frem og tilbage, besluttede jeg mig for at starte med løbetræning, sammen med 4 andre ”damer” i Brøndby Skoven. Kendte ingen af dem på forhånd.

Inden første træning (12/8-14) målte jeg min krop og stillede mig en tur på vægten. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide.

Vi startede meget langsomt op med træningen, og i starten var der ikke meget løb, men mest hurtig gang. Hvilket har gjort, at vi alle er kommet rigtig godt i gang, og uden skader. Langsomt blev farten øget, og nu løber vi sagtens 7-8 kilometer. Vi træner sammen hver tirsdag, og derudover løber vi selv 1-2 gange om ugen. Vores fællestræning er meget intervaltræning, og nogle gange kommer der en længere tur.

 

Nu har jeg været i gang i ½ år, og har tabt mig 6 kilo og i alt 22,50 cm, og har fået en meget mere fast krop (jeg har ikke ændret min kost). I slutningen af maj, har jeg tilmeldt mig til mit første løb, og faktisk på hele 10 km.

Det er ikke kun det er super dejligt. Jeg har også fået nogle dejlige damer i mit liv, som er fantastiske til at bakke mig op, når træningen en sjælden gang bliver lidt for meget.

 

Jeg kan kun anbefale at komme i gang, og det med at have en personlig træning betyder mere end man lige regner med. Det giver det ekstra spark bag i, da man ved, at der er én, der har nogle forventninger til forbedringer.